Wie zijn wij?

De onderneming is in 1991 opgericht door de heer R. Köhler. Met meer dan 15 jaar ervaring in de installatie- en dakdekkersbranche is de heer Köhler destijds begonnen met het seriematig produceren van loden hemelwaterafvoeren.

Aangezien hier geen standaardmachines voor zijn is in de loop der tijd een volledig eigen machinepark ontwikkeld. Al snel werd het assortiment uitgebreid met allerlei aanverwante artikelen. Midden jaren negentig werd een nieuwe productielocatie in gebruik genomen op het industrieterrein van Ter Apel. Door de constante groei van het bedrijf bleek deze ruimte eind jaren negentig niet meer toereikend en is het bedrijf verplaatst naar de huidige locatie.

In de beginjaren werd geleverd aan de regionale dakdekkers en installateurs echter midden jaren negentig kwamen de klanten uit het hele noorden naar Ter Apel voor hun afvoeren. Inmiddels worden onze producten geleverd door heel Nederland,

Met onze basis van meer dan 35 jaar ervaring zijn wij uitstekend in staat om u te adviseren en te begeleiden bij de ontwikkeling van uw product.

 

Wat doen wij?

Naast serieproductie zijn wij in staat tot maatwerk. Binnen de onderneming zijn een aantal personeelsleden opgeleid tot vakman in de verwerking van zink, koper, lood en aluminium. Ons bedrijf bewijst telkens weer dat de vroegere ambachtslieden nog steeds bestaan.

Deze kennis gecombineerd met ons moderne machinepark betekent dat wij in staat zijn om tegen een scherpe prijs een topproduct te leveren. Onder producten vindt u een overzicht van ons assortiment, zie bijvoorbeeld onze historische restauratieopdrachten.